VÅRA PASS

Alla våra gruppträningspass leds av någon av våra duktiga coacher. Oavsett vilket pass du väljer så kan du anpassa passet efter din dagsform och dina förutsättningar.

Passen inleds med uppvärmning där du får upp värme, cirkulation och tränar upp din rörlighet.
Efter det kommer en styrkedel där du tränar teknik i olika styrkeövningar som ex. marklyft, frivändningar, benböj/frontböj.
Nu är du ordentligt varm och förbered för dagens WOD – Work Out of the Day som kan bestå av ex 4 olika övningar, oftast en blandning av kroppsövningar och vikt med ex skivstång eller kettlebell som du ska göra ett viss antal varv eller under en viss tid. Du bestämmer vikt och tempo själv utifrån hur du känner dig för dagen.

NYBÖRJARPASS
Pass för dig som inte har provat funktionell träning/crossfit tidigare. På de här passen lär du dig övningarna från grunden i din egen takt. De här passen förbereder dig inför de övriga passen.

LUNCHPASS
De här passen är 30 minuter och består av dagens pass men utan styrkedelen. Här gör du uppvärmning och efter det dagens WOD.

TEKNIKPASS
Vissa övningar kan man behöva träna mer på och därför kan du vara med på våra teknikpass där du får mer tips och stöd kring lite svårare övningar.

SENIORPASS
Seniorer är välkomna på alla våra pass men detta är endast för dig som är senior. Det här passet är på dagtid och är så uppskattat av alla deltagare

TEENS
Är du 12-16 år kan du anmäla dig till något av våra teens pass. Vi har pass både för nybörjare och en fortsättningsgrupp.

YOGAPASS
Boka in dig på ett Yin Yoga pass där du får avkoppling och rörlighet. Yin yogan är en lugn yogaform där du sitter i samma position 3-5 minuter. Alla positioner kan anpassas efter din förmåga.

FÖRETAGSPASS
Om du och ditt företag vill komma och prova funktionell träning/crossfit tillsammans är du välkommen att kontakta oss.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: